Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Blondie

Blondie

Dit recept is van: Bakken.nl

  1. Blondie Brownie
Item 1 of 1
Blondie
info
Benodigdheden
Stappen

Een blondies is een brownie, maar dan met witte chocolade. Deze is extra lekker gemaakt met frambozen en amandelen!

10 min.Bereidingstijd
30 min.Baktijd
Moeilijkheid
9Porties
BrowniesChocoladetaartChocoladeFrambozenNotenThema recepten

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    120 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Amandel aroma (Dr. Oetker)
    0.5 tl (theelepels)
    Amandel aroma (Dr. Oetker)
  • Lichtbruine basterdsuiker
    180 g
    Lichtbruine basterdsuiker
  • Ei
    1 null
    Ei
  • Dr. Oetker Backin bakpoeder
    1 tl (theelepels)
    Dr. Oetker Backin bakpoeder

 

  • Koopmans Patentbloem Kristal
    130 g
    Koopmans Patentbloem Kristal
  • Witte chocolade
    160 g
    Witte chocolade
  • Frambozen
    150 g
    Frambozen
  • Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
    40 g
    Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
  • Poedersuiker
    Poedersuiker

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Bakvorm (vierkant)
  • Garde
    Garde
  •  
    Spatel of plat mes
  • Steelpan
    Steelpan

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.

Verwarm de oven voor (Elektrisch 190°C / Hetelucht 170°C). Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.

2. Blondie maken

Smelt de boter (120 g) in de steelpan op laag vuur. Meng de gesmolten boter met het ei (1), lichtbruine basterdsuiker (180 g) en amandel aroma (0,5 tl) tot het een glad geheel is.

Meng de Backin (1 tl) door de Kristalbloem (130 g). Voeg deze bloem vervolgens bij het botermengsel en meng dit tot het een geheel is.

Hak de witte chocolade (160 g) in stukjes. Spatel de witte chocolade door het Blondie beslag.

Verdeel het Blondie beslag over de bakvorm en verdeel de frambozen (150 g) en het amandelschaafsel (40 g) over de Blondie.

3. Blondies bakken

Bak de Blondie in ongeveer 30 minuten goudbruin. De Blondie mag nog een beetje smeuïg zijn.

Als de Blondie is afgekoeld verdeel je hem in stukjes. Serveer de Blondie met een beetje poedersuiker erover.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.