🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Blondie

Blondie

Dit recept is van: Bakken.nl

Blondie Brownie
Blondie
Info Benodigdheden Stappen

Een blondies is een brownie, maar dan met witte chocolade. Deze is extra lekker gemaakt met frambozen en amandelen!

10 min. Bereidingstijd
30 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
9 Porties
Brownies Chocoladetaart Chocolade Frambozen Noten Thema recepten
4
4 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    120 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Amandel aroma (Dr. Oetker)
    0.5 tl (theelepels)
    Amandel aroma (Dr. Oetker)
  • Lichtbruine basterdsuiker
    180 g
    Lichtbruine basterdsuiker
  • Ei
    1
    Ei
  • Dr. Oetker Backin bakpoeder
    1 tl (theelepels)
    Dr. Oetker Backin bakpoeder

 

  • Koopmans Patentbloem Kristal
    130 g
    Koopmans Patentbloem Kristal
  • Witte chocolade
    160 g
    Witte chocolade
  • Frambozen
    150 g
    Frambozen
  • Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
    40 g
    Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
  • Poedersuiker
    Poedersuiker

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Bakvorm (vierkant)
  • Garde
    Garde
  •  
    Spatel of plat mes
  • Steelpan
    Steelpan

Stappen

1. Voorbereiden

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.

Verwarm de oven voor (Elektrisch 190°C / Hetelucht 170°C). Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.

2. Blondie maken

Smelt de boter (120 g) in de steelpan op laag vuur. Meng de gesmolten boter met het ei (1), lichtbruine basterdsuiker (180 g) en amandel aroma (0,5 tl) tot het een glad geheel is.

Meng de Backin (1 tl) door de Kristalbloem (130 g). Voeg deze bloem vervolgens bij het botermengsel en meng dit tot het een geheel is.

Hak de witte chocolade (160 g) in stukjes. Spatel de witte chocolade door het Blondie beslag.

Verdeel het Blondie beslag over de bakvorm en verdeel de frambozen (150 g) en het amandelschaafsel (40 g) over de Blondie.

3. Blondies bakken

Bak de Blondie in ongeveer 30 minuten goudbruin. De Blondie mag nog een beetje smeuïg zijn.

Als de Blondie is afgekoeld verdeel je hem in stukjes. Serveer de Blondie met een beetje poedersuiker erover.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.