Een blondies is een brownie, maar dan met witte chocolade. Deze is extra lekker gemaakt met frambozen en amandelen!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor (Elektrisch 190°C / Hetelucht 170°C). Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.
Smelt de boter (120 g) in de steelpan op laag vuur. Meng de gesmolten boter met het ei (1), lichtbruine basterdsuiker (180 g) en amandel aroma (0,5 tl) tot het een glad geheel is.
Meng de Backin (1 tl) door de Kristalbloem (130 g). Voeg deze bloem vervolgens bij het botermengsel en meng dit tot het een geheel is.
Hak de witte chocolade (160 g) in stukjes. Spatel de witte chocolade door het Blondie beslag.
Verdeel het Blondie beslag over de bakvorm en verdeel de frambozen (150 g) en het amandelschaafsel (40 g) over de Blondie.
Bak de Blondie in ongeveer 30 minuten goudbruin. De Blondie mag nog een beetje smeuïg zijn.
Als de Blondie is afgekoeld verdeel je hem in stukjes. Serveer de Blondie met een beetje poedersuiker erover.