🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Blauwe bessen crumble

Blauwe bessen crumble

Dit recept is van: Saakje

blauwe bessen crumble
Blauwe bessen crumble
Info Benodigdheden Stappen

Het beste bakrecept met blauwe bessen? Neem zelf de proef op de som met deze heerlijke blauwe bessen-crumble!

10 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12-15 Porties
Frambozen Desserts Fruit Crumble Blauwe bessen
4
5 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Blauwe bessen
    500 g
    Blauwe bessen
  • Frambozen
    125 g
    Frambozen
  • Dr. Oetker Suiker met Vanillesmaak
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Suiker met Vanillesmaak
  • Koopmans Tarwebloem Biologisch
    100 g
    Koopmans Tarwebloem Biologisch

 

  • Havermout
    75 g
    Havermout
  • Suiker (kristalsuiker)
    100 g
    Suiker (kristalsuiker)
  • Zout
    snufje(s)
    Zout
  • Boter
    110 g
    Boter

Keukenspullen

  • Brownie bakvorm (of ovenschaal)
    Brownie bakvorm (of ovenschaal)
  • Boter om in te vetten
    Boter om in te vetten
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (elektrisch 210°C / hetelucht 200°C). Vet een ovenschaal in en was de blauwe bessen (500 g) en frambozen (125 g). Laat ze uitlekken.

Houd een paar bessen en frambozen apart om straks mee te decoreren.

Doe de rest van het fruit in de ovenschaal en strooi hierover de vanillesuiker (1 zakje).

2. Maak een kruimeldeeg

Doe de tarwebloem (100 g), havermout 75 (g), suiker (100 g) en zout (snufje) in een kom.

Snijd de boter (110 g) in kleine stukjes en mix deze door het bloemmengsel. Je kunt hiervoor een mixer gebruiken, maar het kan ook met je handen of twee messen.

Niet te lang kneden

Kneed je (te) lang door, dan wordt de boter te warm en krijg je deeg in plaats van een kruimelig geheel. Mocht dit gebeuren, leg het deeg dan ca. 15 minuten in de koeling en verkruimel hierna je deeg in de volgende stap.

3. Bak je crumble en serveer

Verdeel vervolgens het kruimeldeeg over het fruit en bak de crumble ongeveer 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Versier met het achtergehouden fruit. Serveer warm!

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.