🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Zomer
      • Brunch
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Verjaardag
      • Regenboog
      • Geboorte
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Zomer Brunch
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Verjaardag Regenboog Geboorte Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Bladerdeegstengels met chocolade

Bladerdeegstengels met chocolade

Dit recept is van: Cathy

Bladerdeeg twisters met chocolade
Bladerdeegstengels met chocolade
Info Benodigdheden Stappen

Lekker makkelijke en knapperige snack voor de echte chocoholics: bladerdeegstengels met chocopasta. De oven in, afkoelen en... aanvallen!

15 min. Bereidingstijd
10 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10 Porties
Bladerdeeg Chocolade Brunch Kindertraktaties Thema recepten Bakken met kinderen

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
    10 Plakje(s)
    Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
  • Chocoladepasta
    5 el (eetlepels)
    Chocoladepasta
  • Ei
    1
    Ei
  • Suiker (kristalsuiker)
    1 el (eetlepels)
    Suiker (kristalsuiker)

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Mes

Stappen

1. Voorbereiden

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 200°C).

Leg een vel bakpapier op de bakplaat.

Verwijder het folie van de plakjes Koopmans bladerdeeg (10 stuks) en bestrijk de plakjes als ze nog bevroren zijn met de chocoladepasta (5 el).

2. Bladerdeegstengels maken

Als de plakjes ontdooid zijn rol je ze strak op. Snijd het rolletje door de helft. Snijd deze 2 helften ook door midden. Plak 2 halve rolletjes aan elkaar en draai ze in tegengestelde richting op.

Rol daarna nog even het rolletje heen en weer zodat beide helften goed aan elkaar plakken. Leg het rolletje op het bakpapier. Herhaal dit met alle plakjes: houd er wel 0,5 cm afstand tussen.

Klopt het ei los en bestrijk de twisters met het ei. Strooi daarna een beetje suiker (1 el) over de twisters.

3. Bladerdeegstengels bakken

Bak de chocoladetwisters in het midden van de oven gedurende 9-12 minuten gaar en goudbruin.

Laat de twisters afkoelen voordat je ze serveert.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.