Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Bladerdeegstengels met chocolade

Bladerdeegstengels met chocolade

Dit recept is van: Cathy

  1. Bladerdeeg twisters met chocolade
Item 1 of 1
Bladerdeegstengels met chocolade
info
Benodigdheden
Stappen

Lekker makkelijke en knapperige snack voor de echte chocoholics: bladerdeegstengels met chocopasta. De oven in, afkoelen en... aanvallen!

15 min.Bereidingstijd
10 min.Baktijd
Moeilijkheid
10Porties
BladerdeegChocoladeBrunchKindertraktatiesThema receptenBakken met kinderen

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
    10 Plakje(s)
    Bladerdeeg (bijv. Koopmans)
  • Chocoladepasta
    5 el (eetlepels)
    Chocoladepasta
  • Ei
    1 null
    Ei
  • Suiker (kristalsuiker)
    1 el (eetlepels)
    Suiker (kristalsuiker)

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mes
    Mes

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 200°C).

Leg een vel bakpapier op de bakplaat.

Verwijder het folie van de plakjes Koopmans bladerdeeg (10 stuks) en bestrijk de plakjes als ze nog bevroren zijn met de chocoladepasta (5 el).

2. Bladerdeegstengels maken

Als de plakjes ontdooid zijn rol je ze strak op. Snijd het rolletje door de helft. Snijd deze 2 helften ook door midden. Plak 2 halve rolletjes aan elkaar en draai ze in tegengestelde richting op.

Rol daarna nog even het rolletje heen en weer zodat beide helften goed aan elkaar plakken. Leg het rolletje op het bakpapier. Herhaal dit met alle plakjes: houd er wel 0,5 cm afstand tussen.

Klopt het ei los en bestrijk de twisters met het ei. Strooi daarna een beetje suiker (1 el) over de twisters.

3. Bladerdeegstengels bakken

Bak de chocoladetwisters in het midden van de oven gedurende 9-12 minuten gaar en goudbruin.

Laat de twisters afkoelen voordat je ze serveert.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.