Lekker, leuk en simpel: bladerdeeghapjes met Nutella® en marshmallows. Zo maak je ze!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg (4 stuks) en verwarm intussen de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).
Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Leg hierop de plakjes bladerdeeg zonder het velletje plastic aan de onderkant en ook een stukje bij elkaar vandaan.
Snijd elk plakje bladerdeeg aan de zijkanten 5 keer in, zowel links als rechts, maar zorg dat er in het midden 2 cm ruimte blijft. Smeer in het midden van elk plakje bladerdeeg een flinke eetlepel Nutella® , zorg dat deze goed is verdeeld van boven naar beneden.
Leg hierop 2 marshmallows en vouw de deeglapjes om en om over de marshmallows, zodat deze helemaal is ingepakt.
Zorg dat de uiteinden goed dichtgevouwen zijn, zodat de vulling op zijn plaats blijft.
Bestrijk de ‘gebakjes’ met wat geklopt ei en bak in ongeveer 20-25 minuten gaar en goudbruin in de oven.