🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Maak gemakkelijk een lekker borrelhapje met geitenkaas en een beetje pit van rode ui!
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Verwarm de oven voor (elektrisch 225°C / hetelucht 210°C). Knip wat bakpapier in 10 vierkante velletjes en bedek hiermee de gaten in de muffinvorm.
Haal de bevroren plakjes van de Koopmans Bladerdeeg (1 pak) van elkaar en verwijder de folie. Laat het bladerdeeg 5 tot 10 minuten ontdooien.
Zijn er plakjes over die je niet gebruikt? Leg deze direct in een plastic zakje terug in de vriezer.
Vouw een soort nestje van ieder plakje bladerdeeg en laat deze in een muffinvormpje zakken. Vouw voldoende open om goed te kunnen vullen.
Snijd de rode ui (1 stuks) in halve ringen en verdeel deze samen met de blaadjes van de tijm (2 takjes) en geitenkaas (80 g) over de met bladerdeeg beklede vormpjes.
Bestrijk de randen van de bladerdeeghapjes met het losgeklopte ei (1 stuks).
Plaats de muffinvorm met bladerdeeghapjes op de bakplaat in het midden van de oven en bak in zo'n 15 minuten gaar en goudbruin.
Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.