Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Bastogne witte chocolade fudge

Bastogne witte chocolade fudge

Dit recept is van: iesje

  1. Bastogne witte chocolade fudge
Item 1 of 1
Bastogne witte chocolade fudge
info
Benodigdheden
Stappen
Superleuke, snelle en vooral lekkere fudge!
15 min.Bereidingstijd
120 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Snij kleine stukjes van de fudge want hij is heel machtig.
Zoete receptenZonder oven

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 500 gr witte chocolade
  • 1 Blikje gecondenseerde melk
  • 1 pak bastogne koekjes
  • 2 el speculoos pasta

Keukenspullen

  • pan
  • garde
  • hittebestendige schaal
  • bakvorm
  • Koelkast

Stappen

Stap: 1

Breng water aan de kook. Als het water kookt de temperatuur naar beneden en hier de witte bestendige schaal opzetten. Smelt de chocolade Au bain-marie.

Stap: 2

Hak ondertussen de bastogne koeken fijn. Als de witte chocolade gesmolten is de gecondenseerde melk toevoegen en goed roeren.

Stap: 3

Roer 2/3 van de bastogne kruimels door het fudge mengsel. Giet het mensel in de met bakpapier bekleede bakvorm. Top af met de overige bastogne kruimels.

Stap: 4

Smelt de speculoos pasta in de magnetron. Verdeel de speculoos pasta over de fudge en zet in de koelkast voor minstens 3 uur.

Stap: 5

Snij de fudge in stukken en geniet ervan!! :)

Over dit recept

Dit recept is van iesje

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.