Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Bananenbrood / taartje

Bananenbrood / taartje

Dit recept is van: Karmannie

  1. Bananenbrood / taartje
Item 1 of 1
Bananenbrood / taartje
info
Benodigdheden
Stappen
Lichte cakeachtige bananenbrood. Extra luxe uitstraling door ronde vorm en chocolaatjes
65 min.Bereidingstijd
10 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Het is meer een cake dan brood, lekker luchtig!
Thema receptenBrunchHigh teaZoete receptenGebakTaart

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pak Koopmans bananenbrood!
  • 125 gr boter
  • 4 eieren
  • 4 bananen
  • paar pecannoten
  • chocolate chips

Keukenspullen

  • Springvorm
  • Mixer
  • Beslaglom

Stappen

Stap: 1

Boter mixen.

Stap: 2

Bananen prakken. Een paar plakjes bewaren voor garnering! Samen met bakmix en eieren toevoegen aan de boter. 1 minuut mixen op laagste stand.

Stap: 3

Gehakte pecannoten + chocolate chips (die had ik niet, dus pure chocovlokken gebruikt 😀) door het beslag spatelen

Stap: 4

Doe het beslag in de ingevette springvorm. Hoort eigenlijk in een cakevorm, maar een ronde vorm maakt het meer een taartje

Stap: 5

Versier het met chocolaatjes, de bewaarde plakjes banaan en pecannoten als je die nog hebt

Stap: 6

Bak het 65 min in de oven op 140° hetelucht

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.