Wil je eens iets anders dan ham of kaas op je tosti? Zo maak je een overheerlijke appeltosti!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Schil de appels (3 stuks), boor de appels uit en snijd de appels in hele dunne plakjes. Ongeveer de dikte van een plakje kaas.
Verwarm het tosti ijzer voor of zet een koekenpan op laag vuur.
Neem de boterhammen (10 sneetjes, wit casinobrood) en besmeer beide zijde met roomboter en bestrooi ze met wat kaneel (naar smaak) en suiker (naar smaak).
Beleg een sneetje brood met appel, ongeveer twee laagjes appels per tosti.
Leg een sneetje brood op de appels en leg dan de tosti in het tosti-ijzer of de pan.
Strooi na ongeveer 3 tot 4 minuten aan beide kanten een dun laagje suiker. Doe de tosti terug in de pan of het ijzer. Laat de suiker karameliseren.
De tosti is klaar als deze mooi goudbruin is. Snijd de tosti schuin doormidden en serveer.
Houd het karameliseren goed in de gaten omdat de suiker snel kan verbranden.