Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Appeltosti

Appeltosti

Dit recept is van: Annet

  1. Appeltosti
Item 1 of 1
Appeltosti
info
Benodigdheden
Stappen

Wil je eens iets anders dan ham of kaas op je tosti? Zo maak je een overheerlijke appeltosti!

10 min.Bereidingstijd
5 min.Baktijd
Moeilijkheid
10Porties
AppelsBrunchZoet brood

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Appel
    3 Stuk(s)
    Appel
  •  
    3 Sneetje(s)
    Boterham (wit casinobrood)
  • Kaneel
    Kaneel
  • Suiker (kristalsuiker)
    Suiker (kristalsuiker)
  •  
    Roomboter (om te smeren)

Keukenspullen

  • Mes
    Mes
  •  
    Tosti-ijzer
  • Appelboor
    Appelboor

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Schil de appels (3 stuks), boor de appels uit en snijd de appels in hele dunne plakjes. Ongeveer de dikte van een plakje kaas.

Verwarm het tosti ijzer voor of zet een koekenpan op laag vuur.

2. Appel tosti's maken

Neem de boterhammen (10 sneetjes, wit casinobrood) en besmeer beide zijde met roomboter en bestrooi ze met wat kaneel (naar smaak) en suiker (naar smaak).

Beleg een sneetje brood met appel, ongeveer twee laagjes appels per tosti.

Leg een sneetje brood op de appels en leg dan de tosti in het tosti-ijzer of de pan.

Strooi na ongeveer 3 tot 4 minuten aan beide kanten een dun laagje suiker. Doe de tosti terug in de pan of het ijzer. Laat de suiker karameliseren.

De tosti is klaar als deze mooi goudbruin is. Snijd de tosti schuin doormidden en serveer.

Verbranden

Houd het karameliseren goed in de gaten omdat de suiker snel kan verbranden.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.