Maak deze prachtige frambozentaart met heerlijke crêpes van amandelmeel en roomkaas. Tussen de crêpes een vulling van zelfgemaakte botercrème met frambozensmaak en je hebt deze heerlijke flensjestaart!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Meng met behulp van een garde in een beslagkom de eieren (6 stuks), roomkaas (170 g), suiker (2 el) en het Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel (90 g) tot een egaal flensjesbeslag.
Verhit wat boter of olie in de koekenpan en bak mooie goudgele dunne flensjes van het amandelbeslag.
Laat de flensjes afkoelen en steek hierna met een ronde uitsteker of met een glas steeds 3 kleine pannenkoekjes uit iedere crêpe.
Doe melk (120 ml) en bloem (22 g) in een steelpan en laat deze al roerend even opkoken. Laat onder een huishoudfolie (om velvorming te voorkomen) afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop de boter (100 g) met de poedersuiker (100 g) tot een zachte massa.
Mix er beetje voor beetje het bloem/melk mengsel doorheen totdat alles is opgenomen.
Mix er nu de frambozen (60 g) doorheen en zet even apart.
Zorg dat je eindigt met een laagje frambozencrème. Garneer de stapel met nog wat verse frambozen (30 g) en wat verse munt (4-5 blaadjes). Voilá voor je zelfgemaakte amandelcrêpes met frambozencrème taart.