🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Amandelcrêpes met frambozenvulling

Amandelcrêpes met frambozenvulling

Dit recept is van: Danna

amandel crepe taart
Amandelcrêpes met frambozenvulling
Info Benodigdheden Stappen

Maak deze prachtige frambozentaart met heerlijke crêpes van amandelmeel en roomkaas. Tussen de crêpes een vulling van zelfgemaakte botercrème met frambozensmaak en je hebt deze heerlijke flensjestaart!

30 min. Bereidingstijd
15 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
6 Porties
Pannenkoeken Frambozen Taart Feestje

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Ei
    6 stuk(s)
    Ei
  • Roomkaas
    170 g
    Roomkaas
  • Suiker (fijne)
    2 el (eetlepels)
    Suiker (fijne)
  • Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
    90 g
    Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
  •  
    scheutje(s)
    Olie (of boter)
  • Melk
    120 ml
    Melk

 

  • Bloem
    22 g
    Bloem
  • Boter (op kamertemperatuur)
    100 g
    Boter (op kamertemperatuur)
  • Poedersuiker
    100 g
    Poedersuiker
  • Frambozen (diepvries)
    90 g
    Frambozen (diepvries)
  • Munt (vers)
    blaadje(s)
    Munt (vers)

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Garde
    Garde
  • Koekenpan
    Koekenpan
  •  
    Ronde uitsteker (of glas)
  • Steelpan
    Steelpan
  • Huishoudfolie
    Huishoudfolie

Stappen

1. Flensjes maken

Meng met behulp van een garde in een beslagkom de eieren (6 stuks), roomkaas (170 g), suiker (2 el) en het Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel (90 g) tot een egaal flensjesbeslag.

Verhit wat boter of olie in de koekenpan en bak mooie goudgele dunne flensjes van het amandelbeslag.

Laat de flensjes afkoelen en steek hierna met een ronde uitsteker of met een glas steeds 3 kleine pannenkoekjes uit iedere crêpe.

2. Frambozencrème bereiden

Doe melk (120 ml) en bloem (22 g) in een steelpan en laat deze al roerend even opkoken. Laat onder een huishoudfolie (om velvorming te voorkomen) afkoelen tot kamertemperatuur.

Klop de boter (100 g) met de poedersuiker (100 g) tot een zachte massa.

Mix er beetje voor beetje het bloem/melk mengsel doorheen totdat alles is opgenomen.

Mix er nu de frambozen (60 g) doorheen en zet even apart.

3. Crêpes met frambozencrème taart maken

Zorg dat je eindigt met een laagje frambozencrème. Garneer de stapel met nog wat verse frambozen (30 g) en wat verse munt (4-5 blaadjes). Voilá voor je zelfgemaakte amandelcrêpes met frambozencrème taart.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.