📦 Let op: Door grote drukte bij PostNL kan je bestelling een dagje later aankomen.

Shop Recepten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Shop

Naar de shop Profiel Winkelwagen

Meer van bakken.nl

Recepten Bak & spaar shop
Brood Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes Kruidcake Kwarkcake Stroopwafelcake
Hartig
Borrelhapjes Bladerdeeg Hartige taart
Koekjes
No Bake
Kwarktaart MonChoutaart
Pannenkoeken
American Pancakes
Taart
Appeltaart Cheesecake Chocoladetaart Kwarktaart Lemon Meringue Mini taartjes MonChoutaart
Toetjes
Thema's
Valentijn Pasen Bakken met kinderen Rainbow Unicorn Kindertraktaties Moederdag Verjaardag Sinterklaas Oud & Nieuw Halloween Kerst
Tips & Tricks
Recepten
Chocoladekoekjes - glutenvrij

Chocoladekoekjes - glutenvrij

Dit recept is van: Koopmans

glutenvrije chocoladekoekjes
Chocoladekoekjes - glutenvrij
Info Benodigdheden Stappen

Een lekker bros chocoladekoekje gemaakt van zelfrijzend amandelbakmeel. Dit geeft een heerlijke smaak aan het koekje.

5 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
17 Porties
Glutenvrij Koekjes Chocolade
Log in om je favoriete recepten te bewaren

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Cacaopoeder
    1 el (eetlepels)
    Cacaopoeder
  • Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
    200 g
    Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
  • Boter (op kamertemperatuur)
    50 g
    Boter (op kamertemperatuur)
  • Ei
    1 stuks
    Ei
  • Suiker (fijne)
    100 g
    Suiker (fijne)

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Bakplaat
    Bakplaat
    Productdetails
  • Mengkom
    2 stuks
    Mengkom
    Productdetails
    ${ error }
    € 11,99
  •  
    2 stuks
    Theelepel
  •  
    Pollepel

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (elektrisch 170°C / hetelucht 160°C) en haal de bakplaat uit de oven. Bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Chocoladekoekjes deeg

Meng in de beslagkom het cacaopoeder (1 el) door het Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel (200 g). Roer in een andere kom het ei (1 stuk), de boter (50 g) en de suiker (100 g). Dit kan gewoon met een pollepel. Meng hier het Zelfrijzend Amandelbakmeel met de cacao doorheen.

Maak met behulp van twee theelepels kleine bolletjes deeg op het bakpapier. Houd zeker 5 cm afstand tussen de bolletjes, want ze lopen enorm uit. Bak de glutenvrije chocoladekoekjes in ongeveer 15-20 min gaar. Bak ze niet te lang, want dan blijven ze nog een beetje zacht van binnen. Wil je een lekker krokant koekje, bak ze dan wel 20 minuten. Haal de glutenvrije chocoladekoekjes met bakpapier van de bakplaat en laat ze op een rooster afkoelen.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

 

 

Voor 23:00 besteld? Dezelfde werkdag op de bus.

 

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

WhatsApp

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2021 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.