📦 Let op: Door grote drukte bij PostNL kan je bestelling een dagje later aankomen.
Verwarm de oven voor (elektrisch 170°C / hetelucht 160°C) en haal de bakplaat uit de oven. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng in de beslagkom het cacaopoeder (1 el) door het Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel (200 g). Roer in een andere kom het ei (1 stuk), de boter (50 g) en de suiker (100 g). Dit kan gewoon met een pollepel. Meng hier het Zelfrijzend Amandelbakmeel met de cacao doorheen.
Maak met behulp van twee theelepels kleine bolletjes deeg op het bakpapier. Houd zeker 5 cm afstand tussen de bolletjes, want ze lopen enorm uit. Bak de glutenvrije chocoladekoekjes in ongeveer 15-20 min gaar. Bak ze niet te lang, want dan blijven ze nog een beetje zacht van binnen. Wil je een lekker krokant koekje, bak ze dan wel 20 minuten. Haal de glutenvrije chocoladekoekjes met bakpapier van de bakplaat en laat ze op een rooster afkoelen.