Dr. Oetker

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Valentijn MonChoutaart

Snel en makkelijk scoren in de liefde? Maak deze romantische MonChoutaart met een hartje van liefdevol rood fruit.

Bereiden

10 min

Opstijftijd

120 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

12 taartpunten

Voorbereiden

  1. Stap 1

    • 1 pak Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem

    Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

  2. Stap 2

    • 70 g margarine (of boter)

    Smelt de margarine in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel, stevig en gelijkmatig aan.

MonChoutaart bereiden

  1. Stap 3

    • 200 g MonChou (2 wikkels op kamertemperatuur)

    • 100 ml water (kamertemperatuur)

    Klop in een kom de MonChou met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg hierna het water en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa.

  2. Stap 4

    • 250 ml slagroom

    Voeg de ongeklopte slagroom toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.

  3. Stap 5

    Giet dit MonChoumengsel over de kandijkoekjes bodem en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. Stap 6

    • 1 blik Taart & Vlaaivulling Kersen

    Versier de MonChoutaart vlak voor het serveren met rood fruit dat je in hartvorm op de taart legt. Als jouw Valentijn hier niet blij mee is!?

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.