Koopmans

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Pannenkoek met stroopwafel

Twee oer-Hollandse producten die heel goed samen gaan: pannenkoeken en stroopwafel. Wil jij een keer wat anders bakken dan de standaard pannenkoek met stroop? Dan moet je dit pannenkoeken recept eens proberen… en natuurlijk mag de stroop er na het bakken gewoon over de pannenkoek ;-)

Bereiden

10 min

Baktijd

20 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

11

Pannenkoekenbeslag maken

  1. Stap 1

    • 800 ml melk

    • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Origineel

    Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad pannenkoekenbeslag.

  2. Stap 2

    • Boter

    • 2 eieren

    Voeg al roerend de rest van de melk en 2 eieren toe. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.

Pannenkoeken met stroopwafel bakken

  1. Stap 3

    • 11 stroopwafels (1 stroopwafel per pannenkoek)

    Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bestrooi het pannenkoekbeslag met de stukjes stroopwafel.

  2. Stap 4

    Bak de stroopwafel pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Serveer de pannenkoeken met de stroopwafelzijde aan de bovenkant.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.