🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Gebakken eitjes uit de oven! Heel makkelijk om te maken en super feestelijk bij het ontbijt of de brunch.
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).
Vet vier cups van het muffin bakblik in met boter of gebruik een bakspray. Leg voor het gemak even een reepje bakpapier op de bodem en de zijkanten, dan til je na het bakken de eggmuffins er zo uit.
Bekleed de holtes met spek (6 plakjes), ik gebruik 1.5 plakje per holte. Steek met behulp van een uitsteker 4 rondjes uit de boterhammen (4 stuks) ter grootte van de cup. Je kunt natuurlijk ook een glas gebruiken. Leg de boterham op het spek.
Breek boven elk broodje een ei en bak de eggmuffins in ongeveer 15-20 minuten gaar. Wil je je geel graag nog een beetje zacht, hou dan 15 minuten aan.
Bestrooi je eenvoudige egg muffin met bacon naar smaak met zout (snufje) en peper (snufje) en eet het eitje lekker warm op.