🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Vanillesuiker wordt vooral gebruikt als smaakmaker. Er zijn twee soorten vanillesuiker:
Hoogwaardige vanillesuiker, gemaakt van fijne suiker met vanille-extract
Vanillesuiker op smaak gebracht met smaakstof vanilline
Je kunt vanillesuiker met vanille-extract makkelijk zelf maken en voegt in al jouw baksels een intense vanillesmaak toe. Proef zelf het verschil!
Geleisuiker is suiker waar citroenzuur en pectine aan is toegevoegd. Wil je zelf jam of chutney maken? Gebruik dan geleisuiker om het fruit te conserveren. Bewaar het eindproduct in de koelkast en geniet wekenlang van verse jam.
Parelsuiker is er in verschillende vormen en maten. Gebruik parelsuiker voor het decoreren van koekjes en suikerbrood. Deze suikervorm smelt niet tijdens het bakken en is een fantastische keuze voor het decoreren van zoete baksels.