Een taart met een brosse kruimelbodem met daarop een romige stroopwafelvulling en gedecoreerd met stukjes stroopwafel!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de bodem van de springvorm met het bijgeleverde bakpapiertje. Smelt de boter of margarine (70 g) in een pannetje, neem de pan van het vuur en voeg de inhoud van het zakje kruimelmix (van 1 pak MonChoutaart) toe.
Hak twee stroopwafels fijn en meng deze door de bodemmix.
Bedek de bodem van de springvorm met de massa en druk, met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel, gelijkmatig aan.
Klop in een kom de MonChou (200 g) in 1 minuut glad. Voeg hierna het water (100 ml), schenkstroop (3 el) en de taartmix toe en mix tot een gladde massa.
Voeg de ongeklopte slagroom (250 g) toe en klop in 1,5 minuut tot een egale massa.
Giet dit MonChou-mengsel over de bodem en laat 2 uur opstijven.
Garneer de taart naar eigen inzicht met twee stroopwafels. Spoel een mes af met warm water, voordat je een taartpunt snijdt.